Professional Expertise

THALGO: 50 jaar schoonheidsrevolutie, 12 exclusieve actieve ingrediënten, inclusief 7 gedeponeerde patenten, voor producten met een opmerkelijke doeltreffendheid!

Wist u dat?

Micro-organismen uit de zee, algen en mariene zouten barsten van sporenelementen en mineralen die onmisbaar zijn voor ons metabolisme.
Opgelost in zeewater worden de 60 mineralen en sporenelementen die essentieel zijn voor een goede celfunctie volledig biobeschikbaar voor het menselijk lichaam en vergemakkelijken zo hun absorptie en doeltreffendheid. Het werk van professoren Guelfi en Dubarry heeft aangetoond dat mariene ionen de huidbarrière doordringen na slechts 15 minuten onderdompeling in de zee!

De actieve bestanddelen van mariene oorsprong vertonen een opmerkelijke osmose en bio-affiniteit met onze cellen, waardoor ze ongeëvenaarde regenererende eigenschappen hebben.

 

 

"50 jaar schoonheidsrevolutie,
12 exclusieve actieve bestanddelen,
7 gedeponeerde patenten
"

 

 

Een revolutionaire ontdekking: het microniseren van de algen

In 1966 ontwikkelt André BOUCLET een unieke en revolutionaire methode: het microniseren van algen. Het is een exclusieve en innoverende methode dat het mogelijk maakt de wand van de algencellen te microniseren, om de inhoud ervan vrij te geven, met behoud van hun actieve bestanddelen. Het uiterst fijne algenpoeder (enkele tientallen micron) dat verkregen wordt, bevordert het indringen en de opnamen door de huid, tijdens warme baden of pakkingen met deze gemicroniseerde algen.

In hetzelfde jaar deponeert hij een medisch patent met betrekking tot een combinatie van 3 gemicroniseerde algen, waarvan de actieve moleculen opmerkelijke therapeutische en cosmetische eigenschappen bezitten. Deze algen werden gekozen vanwege hun uitzonderlijk hoge gehalte aan mineralen: bruinwier, blaaswier (bruine algen rijk aan zink, koper en mangaan) en kalkwier (rode algen die van nature rijk zijn aan calcium, magnesium, mangaan, ijzer en jodium).

Sindsdien hebben talloze wetenschappelijke studies de opmerkelijke eigenschappen van onze gemicroniseerde algen aangetoond. De samenstelling en productiemethode van de gemicroniseerde algen ontwikkeld door André Bouclet in 1966, worden tot op de dag van vandaag nog steeds onveranderd gebruikt in de samenstelling van onze producten.

 

 

 

De wetenschappelijke patenten
can THALGO

meer weten +