De 5 oceanen, onuitputtelijke
bron van schoonheid

De oceanen vertegenwoordigen de oorsprong en de toekomst van de mens

Er bestaat een fundamentele link die de oceanen bindt met het menselijk leven.
De oceanen bedekken 70% van de oppervlakte van de wereldbol, en ook de mens bestaat voor 70% uit water.

De oceanen liggen aan de oorsprong van het leven: het is immers in dit uitzonderlijk rijke voedingsmilieu dat 3 miljard jaar geleden, de allereerste levensvorm op aarde is ontstaan, onder de vorm van een eencellige blauwe alg, die zich vervolgens gedifferentieerd heeft, om het mogelijk te maken dat het dieren- en mensenrijk zich ontwikkelde.

De mens draagt deze oorsprong, deze mariene "signatuur" dus in zich.

Het is de bioloog Quinton die aan het begin van de vorige eeuw als eerste de analogie heeft aangetoond van de samenstelling van het zeewater en onze lichaamsvloeistoffen, alsof onze cellen om hen heen deze originele mariene omgeving hadden gereproduceerd waaruit ze zijn ontstaan en die onmisbaar is voor hun metabolisme.

Op het ogenblik dat we ons, terecht, steeds meer zorgen maken over de kwaliteit van de lucht die we inademen, mogen we, tot slot, nooit vergeten dat de oceanen de long van onze planeet zijn! In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is de grootste producent van zuurstof op aarde niet het bos, maar fytoplankton, dat 2/3 van de zuurstof produceert die we inademen, wat veel meer is dan alle bossen van de wereld samen ...

 

 

 

 

"Er bestaat een
fundamentele link die
de oceanen bindt

met her menselijk leven"

Onze waarden en onze verbintenissen

MEER weten +

Professionele deskundigheid, onze eis

MEER WETEN +

De kracht van de mariene cosmetica

Eén van de grootste uitdagingen van het cosmetisch onderzoek is het verkrijgen van de best mogelijke penetratie van de actieve bestanddelen in de huid, en de perfecte assimilatie ervan door de cellen, om een doeltreffend schoonheidsresultaat te garanderen.

En dat is net de grote kracht van de actieve bestanddelen van de mariene cosmetica.

De superioriteit van de actieve bestanddelen van de mariene cosmetica is afkomstig van hun uitzonderlijke bio-affiniteit met ons eigen lichaamsmilieu, waardoor ze beter geassimileerd worden en doeltreffender zijn dan plantaardigen.

De algen bevatten een buitengewone concentratie aan mineralen en oligo-elementen die essentieel zijn voor het evenwicht van onze huid, dat tot 10.000 keer groter is dan de plantaardigen. Daarom zeggen we graag dat "algen de planten van de toekomst zijn" en dat "de schoonheid van morgen uit de zee zal komen".

De oceanen vertegenwoordigen een onuitputtelijke bron van schoonheid, rijk aan actieve moleculen, die THALGO in staat stelt om aan elke vrouw ter wereld een uitzonderlijke, effectieve mariene cosmetica te bieden, waaruit we onze inspiratie putten, om de cosmetische actieve ingrediënten van morgen te ontwikkelen.

 

 

PIONIER EN LEIDER
van de professionele mariene cosmetica

meer weten +