De Groep
Thalgo

De overname van de Laboratoires THALGO, in 1999, door Jean-Claude SIROP is het vertrekpunt van de vorming van een groep, die actief is in de verschillende vakgebieden van de professionele schoonheidszorg.
De groep THALGO is in eerste instantie opgebouwd rond THALGO en zijn dochtermaatschappijen, en in tweede instantie rond verschillende bedrijven die er geleidelijk aan werden toegevoegd: Ella Baché in 2003, Perron Rigot in 2004, Novexpert in 2007, Naturecos in 2011.
Deze ontwikkelingsstrategie, alsook de groei van de verschillende bedrijven, heeft de groep THALGO in staat gesteld om vandaag de Franse nummer één in de professionele schoonheidssector te worden.

 

  • ELLA BACHE

Ella Baché, in 1936 opgericht door een van de eerste vrouwelijke apothekers, is een van de meest baanbrekende huidverzorgingsmerken.
Haar laboratorium brengt innoverende oplossingen gericht op het ontwikkelen van het schoonheidspotentieel van de huid en is gespecialiseerd in de identificatie van de voedingsbehoeften van de huid, alsook het zoeken naar actieve bestanddelen uit premium voedingsstoffen.
Haar ultra-gepersonaliseerde, geconnecteerde beauté NUTRIDERMOLOGIE® oplossing voor gezicht en lichaam, is gemaakt in Frankrijk en werkt zowel op het INterne als EXterne van de huid:
- de INT-erne verzorgingen, voedingssupplementen en dermo-diëtische schoonheidsrecepten, werken op de diepe huidlagen
- de EX-terne verzorgingen, cosmetica, zorgen voor een doelgerichte voeding van de cellen en de huid
- de geavanceerde diagnose technologieën SKINTEX®DIAG en verzorgingstechnieken SKINTEX® LAB analyseren de huid en werken tegelijk langs binnen en langs buiten


De site van Ella Baché ontdekken, www.ellabache.com.

 

 

 

 

  • PERRON RIGOT

Het merk Perron Rigot, dat al 80 jaar bestaat, maakt deel uit van de belangrijke merken die de esthetiek laat evolueren doorheen grote cosmetische innovaties, met name met betrekking tot de ontharingswas.
Tot op vandaag blijft Perron Rigot DE bevoorrechte vertrouwenspartner van de schoonheidsspecialisten. De gekende ontharingsexpert Perron Rigot is de leider op de markt van de esthetiek!
In de optiek om steeds meer aan te bieden aan onze klanten-schoonheidsspecialistes, hebben wij expertmerken ontwikkeld, die elk op hun beurt beantwoorden aan een grote problematiek waar zij in hun dagelijkse praktijk mee geconfronteerd worden.

•    Een merk dat zich toespitst premium ontharingsproducten. Nr. 1 in schoonheidsinstituten!

Brow System: Het professionele merk voor de reconstructie van de wenkbrauwen als aanvullen op het epileren.
Jardin d’Orient: Een breed scala aan huidverzorgingsproducten met prachtige texturen en betoverende oosterse geuren.
Skin Collection: Het eenvoudige en professionele antwoord op de behoeften op het vlak van gezichts- en lichaamsverzorging.

En voor de selectie merken die verdeeld worden door Perron-Rigot, Calluspelling by Mavex en Kinetics, dezelfde filosofie: doeltreffendheid, comfort, 100% Pro!

 

De site van Perron Rigot ontedekken, www.perron-rigot.com.

 

 

 

 

  • NOVEXPERT

Het merk Novexpert werd opgericht door onderzoekers en artsen gespecialiseerd in de huidveroudering. Deze geëngageerde experts tekenden de formules ervan uit, geïnspireerd op de laatste vorderingen in de anti-ageing geneeskunde.
Een merk MADE IN France: De producten worden ontwikkeld, gefabriceerd, geassembleerd en verpakt in Frankrijk.
Een "0%" merk: 0% bewaarmiddelen, 0% parabenen, 0% EDTA, 0% fenoxyethanol, 0% PEG, 0% BHT-BHA, 0% allergeen.
Een natuurlijk merk: 95 tot 100% van deze moleculen zijn afkomstig van planten of van de groene biotechnologie.
Een onafhankelijk merk: Het merk Novexpert wordt geleid door onderzoekers die niet toegeven aan de druk van de marketing of financiële overwegingen: alles zit IN het product, NIET ROND het product.

 

De site van Novexpert ontdekken, www.novexpert-lab.fr.

 

 

 

 

 

  • NATURE.COS :

Een cosmetica bedrijf dat streeft naar een duurzame ontwikkeling op het gebied van natuurlijke en biologische cosmetica met het volgende doel: "Verander de wereld door de consument een actieve en verantwoordelijke rol te laten spelen in hun consumptie"

Couleur Caramel: Couleur Caramel is het pioniersmerk van de natuurlijke en biologische make-up van professionele kwaliteit, en leider op de markt van het schoonheidsinstituut. Couleur Caramel, dat vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard wordt, biedt u producten aan van topkwaliteit. Het merk dat de voorkeur geniet van de sterren in de studio's en de tv-podia, bewijst elke dag dat men vol glamour kan zijn en zijn huid verzorgen!
Miss W: Miss W is het biologisch make-upmerk van de fashionista's! Een uitgebreid gamma make-upproducten met bio certificaat in trendy verpakkingen van recycleerbaar karton, ontwikkeld volgens de waarden die Nature.cos na aan het hart liggen. Miss W, chique en toch betaalbaar, voldoet aan de wensen van elke vrouw.
L’atelier des Délices: De biologische uitmuntendheid ten diensten van uw schoonheid. Een lijn van professionele verzorgingen voor het gezicht en het lichaam die ingrediënten combineert die afkomstig zijn van de biologische landbouw en ingrediënten die voortvloeien uit het biologisch-wetenschappelijk onderzoek.
TanOrganic: Het enige 100% natuurlijke merk zelfbruiners met Ecocert certificaat, waarvan de producten ontwikkeld worden op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong.
Les Senteurs Gourmandes: Dankzij zijn knowhow als parfumeur-ontwerper, verkent en creëert Les Senteurs Gourmandes nieuwe geuren met een elegante fijnzinnigheid.

 

De site van Couleur Caramel ontdekken, www.couleur-caramel.com.