Activ Draining

In de winkelmand

24,60  (0)

Home Nutrition Les Nutricosmétiques Minceur Activ Draining

TErug

Slimming

Activ Draining

ACTIV DRAINING richt zich tot de personen die de mechanismen betrokken bij de afvoer van vocht en vet willen aanpakken. Het bevat een concentraat van 3 plantenextracten – extract van matéblad, extract van hibiscusbloem, extract van paardenstaartstengel – gekend om hun drainerende werking, en een bruinalgextract Ascophyllum nodosum dat de afvoer van vetopslag bevordert, om zo bij te dragen tot de verfijning van het silhouet. Het is eveneens een aanvulling op het dieet dankzij de toevoer aan vitamine c om de vermoeidheid, die tijdens een afslankingsperiode vaak wordt waargenomen, te verminderen.


Activ Drainig is een voedingssupplement. Het mag geen vervanging zijn voor een gevarieerd en uitgebalanceerd dieet en een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
 


500 ml

Hoeveelheid : 1 + -

24,60 


Expert foto

Deskundig advies :

1 à 2 maatdoppen 50 ml per dag, te verdunnen in een groot glas water.  


Werkstoffen

  • Voeding en substantie met fysiologisch effect

    Cafeïne, vitamine C

  • Planten

    Hibiscusbloem, maté blad, paardestaart stengel, Ascophyllum nodosum alg.


Ingrediënten

Water, plantaardige glycerol, geconcentreerd zwarte bessen sap, droge Hibiscusbloem extract van Hibiscus Sabdariffa, droog matéblad extract van Ilex Paraguariensis , droog paardestaart extract van Equisetum Arvense, aroma, Citroenzuur, Rode biet, vitamine C Complex, inclusief ascorbinezuur, droog algenextract van Ascophyllum Nodosum, Acesulfaam-kalium, Sucralose, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat.

The lists of ingredients used in the composition of all THALGO products are regularly updated. Before using any THALGO product, we recommend that you read the list of ingredients on the packaging.


behoefte

Afslanking

galeniek

Drank

Waar kan ik dit product vinden?

Om uw beauty Routine te vervolledigen